Vier attracties op Fanplein

26 september 2019

Er is zondag weer genoeg te beleven op het plein voor de Cityside!

Niet één, niet twee, ook geen drie maar liefst vier attracties zondag op het Fanplein! Daar, op het plein voor de Cityside, is die dag vanaf 13.00 uur weer genoeg te doen en beleven voor jong en oud. Een bezoek aan het Fanplein jouw perfecte warming-up voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Willem II.

Official supplier Broekiesverhuur zorgt ervoor dat er zondag op het Fanplein een Omhaal Arena verrijst, dat de Mega Voetbal Schijf wordt opgebouwd, dat er een gigantisch grote opblaasbare cup verschijnt waarin ballen geschoten kunnen worden én dat er voetbalboarding staat.

Daarnaast zijn de eSporters van FC Utrecht van de partij op het Fanplein. Dé kans om een potje FIFA20 te spelen tegen Jaey Daalhuisen of Christiaan van der Mark! Ook op het Fanplein: de Supportersdebuut Tent. Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht – Willem II jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut.

Naast dat alles staat er een foodtruck, is de caravan van de Fanshop van de partij en kun je op het Fanplein genieten van muziek en gezelligheid. Het Fanplein is zondag geopend van 13.00 tot 14.25 uur.