De wedstrijd op het hoofdveld in het MacPark stadion te Zwolle! De weersvooruitzichten zagen er regenachtig en somber uit maar gelukkig heeft de zon de hele wedstrijd heerlijk geschenen! FC Utrecht begon de wedstrijd ietwat mat, duidelijk was dat PEC er alles aan deed om de wedstrijd te winnen. Daarom zette zij al vroeg druk om zo FC Utrecht niet de kans te geven om te laten opbouwen maar echt gevaarlijk werd PEC niet. Rond de 27e minuut een goede en snelle aanval van FC Utrecht, hierdoor kwam Noë Misumi in een mooie vrije positie om te schieten, helaas trof hij de keeper. Een paar minuten later een fantastisch schot (met links) van circa 20 meter van Tijn Den Boggende. Tijn zag goed dat de keeper ver voor zijn doel stond en plaatste de bal over de keeper heen in de touwen 0-1. FC Utrecht was nu lekker op dreef en zette weer een goede aanval op in de 33e minuut. Sven Weijs gaf een mooie assist van links die goed werd ingekopt door Ronnie Klaver: 0-2

We gingen de kleedkamer in met een ruststand van 0-2 PEC Zwolle kwam de kleedkamer uit en kreeg een vrije trap rond de zestien meter. Keeper Yaell Samson redde in eerste instantie goed maar kon in de rebound de kopbal van PEC Zwolle niet pareren: 1-2. FC Utrecht liet het hier niet bij zitten en zette zich er goed overheen via goed samenspel en bleven dreigend. In de 56e minuut een verkeerde inspeel bal van de keeper van PEC Zwolle, Tijn den Boggende reageerd allert: 1-3. Invallers Harm Bouter, Chevejo Mul mochten nog een aantal minuten maken en vielen  goed in! In de 62e minuut een goedlopende aanval FC Utrecht, Noë Misumi wordt gevloerd in het strafschopgebied, de penalty werd genomen door penalty killer Jonathan Thijs: 1-4. Einde van de wedstrijd.

FC Utrecht mag na vandaag de 2e plaats bekleden.