Na een mooie voorbereiding werd er in Eindhoven afgetrapt tegen PSV O15. In een aantrekkelijke wedstrijd was de beginfase veelbelovend. Nadat er ineens onnodig balverlies werd geleden op de helft van PSV O15 stond de 1-0 op het bord. Niet lang daarna viel Massien Ghaddari uit met een diepe vleeswond na een tackle op zijn knie. Binnen de kortste keren stond de stand op 3-0 na wederom tweemaal onnodig balverlies en dat in combinatie met een matige restverdediging achterin en op het middenveld wordt een ploeg fataal.

Na een prachtige treffer van Nazjir Held van FC Utrecht O15 was het wederom na balverlies weer 4-1 bij rust. Ook balverlies na rust achterin betekende de 5-1. Een mooie les voor de mannen die nu weten hoe belangrijk veldbezetting en secuur balbezit zijn. 

Gelukkig konden we na thuiskomst onze vriend Massien nog zien en hopen met hem dat hij spoedig herstelt. “Dinsdag en zaterdag mogen we weer aan de bak waardoor we weer een prachtige voetbalweek tegemoet gaan”, aldus trainer David Vecht.