FC Utrecht O14 geeft NAC Breda O14 klop

23 september 2019

De eerste drie punten zijn binnen voor de ploeg van trainer/coach Brian Groeneweg.

FC Utrecht O14 heeft de eerste driepunter van dit seizoen te pakken. Op Sportcomplex Zoudenbalch werd door de ploeg van trainer/coach Brian Groeneweg met 3-0 gewonnen van NAC Breda O14.

Een kwartiertje later dan gepland, vanwege de verlate aankomst van de arbiter, gaat de match van start op een zonning Sportcomplex Zoudenbalch. De Utrechters zijn er alles aan gelegen een goed resultaat te boeken, na de onterecht verloren eerste competitiewedstrijd van een week eerder, tegen De Graafschap O14.

FC Utrecht O14 komt goed uit de startblokken en krijgt voor de rust ook enkele fraaie kansen, maar die leveren geen doelpunten op. Na de rust wordt door Ronnie Klaver de score geopend. Hij kopt de bal binnen na een hoekschop van Jahlani Fonteni: 1-0. Enkele minuten later is ook de 2-0 een feit. Deze keer is Klaver de aangever en rondt Thijn den Boggende af.

Vlak voor het einde van de partij, als er door de Utrechters al de nodige wissels zijn doorgevoerd, is het opnieuw raak. Den Boggende maakt zijn tweede van de middag en bepaalt de eindstand op 3-0. FC Utrecht O14 speelde sterk, gaf amper kansen weg en mag met vertrouwen gaan toewerken naar de match van komend weekend, uit tegen PEC Zwolle O14.