FC Utrecht en De Ridder BV verlengen samenwerking

20 september 2019

‘Hieruit blijkt eens te meer hoe belangrijk wij natuurgrasvelden van hoge kwaliteit vinden.’

De samenwerking tussen FC Utrecht en De Ridder BV is met vijf jaar verlengd. Dat vloeit voort uit het feit dat de Utrechtse Eredivisionist en het familiebedrijf uit Soesterberg de voorbije periode reeds op een zeer prettige en succesvolle wijze met elkaar samenwerkten.

De Ridder BV is gespecialiseerd in aanleg, beheer en renovatie van onder meer voetbalvelden en draagt zorg voor de conditie van het veld in Stadion Galgenwaard en de natuurgrasvelden op Sportcomplex Zoudenbalch. Dat is de trainings- en jeugdaccommodatie van de Utrechtse profclub.

“We zijn er zeer content mee dat we de samenwerking met De Ridder BV met vijf seizoenen hebben verlengd”, zegt Manager Operations Technisch Bas van den Brink van FC Utrecht. “Een capabel team van mensen van De Ridder BV heeft het afgelopen seizoen gezorgd voor een beter onderhoud van ons complex, verbetering van onze trainingsvelden en met name onze wedstrijdvelden perfect onderhouden”, aldus Van den Brink.

“Niet alleen het veld in Stadion Galgenwaard is afgelopen seizoen fantastisch geweest, ook het hoofdveld van Sportcomplex Zoudenbalch ligt er prachtig bij en behoort tot de betere natuurgrasvelden van de Keuken Kampioen Divisie”, stelt Van den Brink. “Dat wij ons voor langere tijd aan De Ridder BV verbinden, benadrukt eens te meer hoe belangrijk het beschikken over natuurgrasvelden van hoge kwaliteit voor ons is. Daarbij is de expertise van De Ridder BV essentieel.”