Drukbezochte opening zakelijk seizoen FC Utrecht Business

05 september 2019

Spelerspresentatie en BBQ voor ruim 250 aanwezige Business Club Leden

Ruim 250 leden van FC Utrecht Business kwamen afgelopen dinsdag naar Sportcomplex Zoudenbalch voor de opening van het zakelijke seizoen. Op het trainingscomplex van de Domstedelingen werd de selectie van trainer/coach John van den Brom gepresenteerd, waarna de aanwezigen genoten van een BBQ en een netwerkborrel.

Bij binnenkomst ontvingen de leden een aperitief dat werd aangeboden door Business Club Lid W3 Wijnen. Vanaf het hoofdveld van Sportcomplex Zoudenbalch was het Rene Vermeend (Teamlead Sales) die de aanwezigen welkom heette. ‘Zoveel Business Club leden als vandaag hebben wij niet eerder aanwezig gehad bij de opening van het zakelijk seizoen. Het enthousiasme is voelbaar: Leden kijken uit naar een mooi seizoen, zowel op sportief als op zakelijk vlak,’ aldus Vermeend. Gert Kruys (Ambassadeur van FC Utrecht Business) presenteerde vervolgens de selectie én technische staf van de FC. Business Club lid Napoleon Grills stelde de BBQ’s beschikbaar en cateraar Maison van den Boer zorgde voor een heerlijke maaltijd.

Uitbreiding zakelijk netwerk
De Business Club van FC Utrecht is ook in de afgelopen zomer weer flink uitgebreid. Vele van de 60 nieuwe leden waren afgelopen dinsdag aanwezig om kennis te maken met de spelersgroep, de technische staf en zeker ook de overige leden van FC Utrecht Business. Remco den Broeder van Westers Automatisering & Consultancy B.V. is één van deze nieuwe leden: ‘het zakelijk netwerk van de FC is de afgelopen tijd hard gegroeid. Op laagdrempelige en goed georganiseerde events als deze is het eenvoudig om met vele bedrijven in contact te komen!’