Afgelopen zondag speelde FC Utrecht O14 de wedstrijd tegen de nummer 1 ADO Den Haag O14. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, FC Utrecht creëert in de eerste 10 minuten een paar goede aanvallen en krijgt een vrije trap rond het zestienmetergebied. Ronnie Klaver schiet, maar zijn poging wordt makkelijk gekeerd door de keeper. In de 18e minuut is het dan wel raak. Uit een corner van Jahlani Fonteni schiet Tijn den Bogende strak in de touwen 0-1.
In de 32e minuut komt er een goede aanval van FC Utrecht over rechts, het schot van Ronnie Klaver op wordt gekeerd door de keeper, in de rebound schiet Gustav Vicente, alleen zijn poging wordt geblokt door een ADO-speler. Na ruim een half uur spelen komt er een goede voorzet van Jahlani Fonteni, het schot van Ronnie Klaver wordt wederom goed gepakt door de keeper van ADO Den Haag.
In de tweede helft weet ADO Den Haag wat het te doen staat en daarom zoeken de Hagenezen veelvuldig de aanval. In de 37e minuut onderschept ADO Den Haag een aanval, het schot wat daarop volgt wordt geweldig gered door keeper Yaell Samson! Ronnie Klaver heeft veel last en moet er noodgedwongen uit na een overtreding van een ADO-speler. Timo Jansen vervangt hem. In de 61e minuut goede neemt diezelfde Jansen een goede vrije trap. Tijn den Boggende kopt de bal rakelings over. In de 69e minuut krijgt ADO Den Haag nog een vrije trap op een gevaarlijke plek net buiten het zestienmetergebeid, deze wordt in één keer genomen en gaat over het doel.