Helaas heeft de O16 zich te kort gedaan in de strijd tegen Feyenoord O16. FC Utrecht controleerde de hele eerste helft. In balbezit werd er iets te weinig de voetballende oplossing gevonden op het middenveld. Als dit wel gebeurde was het ook direct gevaarlijk. Dit resulteerde in een drietal 100% kansen in de eerste helft. Helaas werd er maar eentje benut (1-0).

In de tweede helft werd de vrije man op het middenveld makkelijker gevonden en werd het doel van Feyenoord bestookt met veel kanse tot gevolg. Ook vanuit deze kansen kon FC Utrecht maar één keer profiteren (2-0). Met nog tien minuten te gaan ging het gas eraf bij de Domstedelingen en zagen ze Feyenoord de 2-1, 2-2 en 2-3 maken. FC Utrecht was niet meer bij machten om het tij te doen keren. Als je heer en meester kan zijn tegen Feyenoord mag je tevreden zijn, maar het maakte dit wel een zeer pijnlijke en onnodige nederlaag.