Het Fanplein: jouw perfecte warming-up

01 november 2019

Zondag is het voorafgaand aan FC Utrecht – Fortuna Sittard weer te doen op het plein voor de Cityside. Kom ook eens kijken!

Het mag met recht jouw perfecte warming-up voor FC Utrecht – Fortuna Sittard worden genoemd: het Fanplein van FC Utrecht. En dan meer in het bijzonder het vermaak en vertier voor jong en oud, dat er zondag vanaf 12.30 uur te vinden is.

Drie attracties worden deze keer door official supplier Broekiesverhuur opgetuigd. Zo staat er een rond voetbalspringkussen met glijbaan, kunnen sportievelingen zich uitleven op Stropdas Schieten Deluxe en worden er drie pannaveldjes opgebouwd. Wie speel jij zondag door de benen?!

Het Fanplein is ook de plek waar de Supportersdebuut Tent staat. Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht - PSV jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut.

Naast dat alles staat er een foodtruck, een snoepkraam van Jamin, is de caravan van de Fanshop van de partij en kun je op het Fanplein genieten van muziek en gezelligheid.