Fabian de Keijzer geselecteerd voor Oranje Onder 20

04 oktober 2019

Doelman van FC Utrecht in de selectie voor de wedstrijden tegen Portugal Onder 20 en Polen Onder 20.

Fabian de Keijzer van FC Utrecht behoort tot de selectie van Oranje Onder 20. De doelman maakt deel uit van de selectie die is opgeroepen voor de wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Portugal en Polen. 

De ploeg van trainer Bert Konterman speelt op donderdag 10 oktober een wedstrijd tegen Portugal Onder 20. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt in Katwijk aan Zee. Op maandag 14 oktober spelen de talenten van Oranje een duel met de leeftijdsgenoten van Polen. Om 17.00 uur wordt er afgetrapt in het SK Kalisz stadion in Kalisz, Polen. Tommy St. Jago en Nick Venema staan op de stand-by lijst.


De selectie van Oranje Onder 20: 
Juan Familia Castillo (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Kik Pierie (Ajax), Zakaria Aboukhlal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton), Jordy Wehrmann (FC Dordrecht), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Navajo Bakboord (Heracles Almelo), Tahith Chong (Manchester United), Tom van de Looi (NEC Nijmegen), Jordan Teze (PSV), Mike van de Meulenhof (PSV), Dylan Vente (RKC Waalwijk), Mitchell van Bergen (sc Heerenveen), Sven Botman (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Lars Kramer (Viborg FF), Armando Obispo (Vitesse), Evert Linthorst (VVV-Venlo), Che Nunnely (Willem II)