Danny Makkelie leidt FC Utrecht - PSV

15 oktober 2019

KNVB stelt arbitrale teams aan voor duels in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiekraker tussen FC Utrecht en PSV staat zaterdag in Stadion Galgenwaard onder leiding van Danny Makkelie. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de aankomende wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, zoals de KNVB die vandaag (dinsdag) bekendmaakte.

Zaterdagavond aan het Herculesplein zijn Mario Diks en Hessel Steegstra de assistent-scheidsrechters van dienst en is Sander van der Eijk van de partij als vierde official. Jochem Kamphuis is de videoscheidsrechter en hij krijgt daarbij assistentie van Joost van Zuilen.

Een dag eerder al speelt Jong FC Utrecht tegen De Graafschap. De scheidsrechter bij die Keuken Kampioen Divisie-clash is Martin PĂ©rez. Kevin Bodde en Roan van Marrewijk zijn vrijdagavond de assistent-scheidsrechters op Sportcomplex Zoudenbalch, waar Wouter Wiersma de vierde official is.

Maandag komt Jong FC Utrecht andermaal in actie. Die dag treffen de Domstedelingen op De Toekomst Jong Ajax en bij dat treffen is Clay Ruperti de arbiter. Martijn Beijer en Stefan de Groot assisteren hem in Amsterdam. Bilal Sahiner is de vierde official.