Een mooie frisse zaterdagmiddag was het en veld 7 was met fijne decor voor een mooie wedstrijd. Vlak voor rust kwam echter de onverwachte domper die de 0-1 betekende. Deze ruststand was niet nodig gezien het gelijke spelbeeld van de wedstrijd. De Domstedelingen hadden de wedstrijd prima onder controle en waren continue alert op de snelle spitsen. Helaas was 1 mooie passeer actie van de linker vleugelaanvaller van Feyenoord voldoende om zijn collega aan de rechterkant goed te bedienen. De kans die Nazjir Held kreeg voorgeschoteld even ervoor was niet aan hem besteed na een mooie halve omhaal. Een kopbal had wellicht meer effect gesorteerd. Onvoldoende kort verdedigen in de eigen 16 bij een hoge bal betekende vlak na rust de 0-2. Hierna had de thuisploeg het even moeilijk maar door de 1-2 van Jesse van de Haar en de wijziging in de formatie kregen de Utrechters weer moed. Echter, de haast was de groot en daarvoor de zorgvuldigheid te gering. Dat betekende dat FC Utrecht zich te weinig kansen verschafte en via vrije trappen nog enigszins gevaarlijk kon worden. Echter de 2-2 viel niet. Aan de andere kant werd een vrije trap in blessuretijd wel benut. Een door de thuisploeg te snel genomen vrije trap maakte de afvallende bal tot prooi voor de Rotterdammers. De counter werd door een overtreding gestuit waarna de terecht toegekende vrije trap prachtig werd binnen geschoten. Dinsdag een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven voor de mannen die wat minder speelden tegen Feyenoord waarna zaterdag de uitwedstrijd tegen koploper Ajax. We kijken er nu al naar uit!