Zaterdagmiddag 9 november het is ondanks het zonnetje wat goed zijn best doet best wel fris, de wind zal het spel voor beide teams niet makkelijker maken... 12.30 Uur, de wedstrijd is begonnen. FC Utrecht O14 kan vandaag goede zaken doen en haar positie op de eerste plek handhaven! NAC O14 is een lastige tegenstander die niet onderschat moet worden, kortom we zijn gewaarschuwd! Vanaf het eerste fluitsignaal zette FC Utrecht meteen hoog druk en creëerde in de 7e minuut al zijn eerste kans. Dit schot was echter niet gevaarlijk genoeg om de keeper van NAC te verrassen. Niet veel later beging NAC een overtreding en kreeg FC Utrecht een vrije trap op circa 20 meter van het doel,. De vrije trap, genomen door Jahlani Fonteni, ging helaas ver over het doel. Rond de 12e minuut kreeg NAC een vrije trap rand 16 meter, gevaarlijk schot dat via de paal voor het doel langs ging en daarna door FC Utrecht kon worden uit verdedigd. NAC bevond zich in deze fase van de wedstrijd vaker op de helft van FC Utrecht en wist bijna via een schot vanuit een corner te scoren. Gelukkig kon Keeper Yaell Samson redding brengen! FC Utrecht kreeg in de eerste helft nog twee corners maar wist hieruit niet te scoren.

In de tweede helft kwam NAC meteen scherp uit de startblokken. Een dreigende aanval van NAC werd beloond met een vrije trap. Hieruit wist een NAC speler de bal te koppen richting het doel. Gelukkig werd deze bal wederom goed gepakt door keeper Yaell Samson. In de 39e minuut een goede aanval van FC Utrecht over rechts. Een goede voorzet en een schot van Jahlani Fonteni op het doel, gepakt door de keeper van NAC. Niet veel later in de 44e minuut veroverde Noe Misumi en ging richting het strafschopgebied en schoot prachtig in de verre hoek: 1-0! FC Utrecht ging  wisselen en bracht Timo Jansen in voor Sven Weijs. FC Utrecht probeerde de voorsprong uit te bouwen en ging snel op jacht naar de 2-0. In de 57e minuut kreeg FC Utrecht een vrije bal. Deze werd genomen door Jahlani Fonteni en belandde op het hoofd van spits Thijn v/d Boggende. De bal ging helaas voorlangs. In het restant van de wedstrijd waren beide teams ietwat rommelig in de opbouw en wisten niet meer te scoren. Eindstand 0-1.