FC Utrecht Business organiseert Kidsday rondom duel met RKC Waalwijk

08 november 2019

Gereduceerd tarief voor kinderen t/m 14 jaar bij wedstrijd op 1 december

Bij de wedstrijd FC Utrecht – RKC Waalwijk (zondag 1 december, 14.30 uur) wordt er een heuse Kidsday georganiseerd in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard. Alle leden van FC Utrecht Business kunnen tegen sterk gereduceerd tarief hun (klein)kinderen of de kinderen van relaties meenemen naar deze wedstrijd. Onderstaand leest u meer over het programma voor kinderen rondom de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Kinderprogramma
Voor kinderen van 2 t/m 14 jaar wordt er een speciaal programma georganiseerd in de Domzaal op de tweede etage van Stadion Galgenwaard. Er kan FIFA20 worden gespeeld tegen de eSporter van FC Utrecht, er kan een FC Utrecht-shirt worden ontworpen en uiteraard zijn er FC Utrecht-Pieten aanwezig. Na afloop van de wedstrijd komen de spelers van FC Utrecht naar de Domzaal om op de foto te gaan met de aanwezige kinderen en handtekeningen uit te delen.

Programma Kidsday zondag 1 december:

13.00 – 13.30 uur           Ontvangst in Domzaal (tweede etage)

13.30 – 14.15 uur           Ontwerp het mooiste FC Utrecht-shirt, speel FIFA20 tegen de FC Utrecht-eSporter of speel spelletjes met de FC Utrecht-pieten

14.15 uur                          Plaatsnemen op de tribune

14.30 – 16.15 uur           FC Utrecht – RKC Waalwijk met in de rust een drankje

16.15 – 17.45 uur           Meet & Greet met FC Utrecht-spelers en Kinderdisco in de Domzaal

Gereduceerd kindertarief
Kaarten voor kinderen van 2 t/m 14 jaar kunnen worden aangekocht voor € 25,- per stuk (Ex. BTW). Hierbij inbegrepen is een Business Seat, alle eten en drinken en toegang tot de activiteiten in de Domzaal.

Kaarten bestelt u via business@fcutrecht.nl of door contact op te nemen met Michel Renssen, Sales Manager bij FC Utrecht Business:
m.renssen@fcutrecht.nl
06-12831376