Afgelopen weekend de belangrijke competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. PEC begon gelijk scherp. Ze kregen gelijk een kans waarbij de bal net naast de paal verdween. PEC kreeg meer kansen.  In de 10e minuut een dieptepass die terecht kwam bij de spits die 1 op 1 stond met de doelman Yaell die een goede redding in huis had. In de 18e minuut kreeg FC Utrecht pas een serieuze kans waarbij Gustav de bal net naast schoot. In de 24e minuut schoot Noë de bal van 20 meter onderkant lat maar helaas ging de bal er niet in. FC Utrecht werd meer dreigend en kwam steeds meer op de helft van de tegenpartij. Gustav kreeg de bal in de 16 meter en werd neergehaald. Terecht een strafschop voor FC Utrecht. Jahlani stond achter de bal en schoof hem rustig in de hoek: 1-0 ! Gelijk daarna in de 27e minuut kreeg FC Utrecht een vrije trap. Timo Jansen schoot de bal maar een fantastische redding van de keeper hield de gasten op 1-0. PEC bleef keihard werken om toch nog voor rust gelijk te komen en dat lukte. In de 34e minuut kreeg PEC ook een penalty. Met een stand van 1-1 gingen we de rust in.

In de tweede helft begon FC Utrecht heel scherp en creëerde gelijk een paar 100% kansen. Zo wisten ze uiteindelijk te scoren door een steekpass van Tijn richting de buitenkant naar Jahlani die vervolgens de bal strak voor de goal schoot en Gustav kon laten scoren: 2-1 ! Maar PEC bleef voetballen en creëerde goeie kansen waar ze alleen niet uit wisten te scoren. In de slotfase kreeg FC Utrecht nog een kans. De cornerbal wist Ronnie koppend te scoren:  3-1 !

Wissels : tweede helft Cheveyo 24 voor Timo 10, 43e Jona 12 voor jarnell 5, 51e Ronnie 19 voor Gustav 7.