FC Utrecht en IT4Kids verlengen samenwerking

20 november 2019

De samenwerking tussen FC Utrecht en Stichting IT4Kids, die eind 2018 werd aangegaan, wordt verlengd. Dat houdt in dat de stichting, die zich inzet voor kinderen in Nederland die vanuit hun thuissituatie minder mogelijkheden hebben om zich op sportief gebied te ontwikkelen, als Maatschappelijk Partner aan FC Utrecht verbonden blijft.

“Wij zijn verheugd over het verlengen van de samenwerking met IT4Kids”, aldus Commercieel Directeur Joost Broerse van FC Utrecht. “Als club zetten wij ons, vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we voelen én nemen, vanuit het hart in voor de jeugd. De missie van IT4Kids, ‘Ieder kind moet kunnen spelen en sporten’, is er één die wij ten volle onderschrijven. Wij hopen dat onze partners aan IT4KIDS blijven denken als ze hun oude IT hardware willen vervangen.”

“Mooi nieuws! FC Utrecht en IT4Kids zijn vorige week samen gekomen om het bestaande partnership te verlengen. Hier zijn wij ontzettend trots op”, aldus Colette Zee, directeur IT4Kids.

IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven IT-apparatuur in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen met een achterstand. IT4Kids’ missie 'Ieder kind moet kunnen spelen en sporten' sluit goed aan bij FC Utrecht’s maatschappelijke tak. “Daarom zijn we ontzettend blij om dit gezamenlijk verder op te pakken”, aldus Colette. “Ook komend jaar gaan wij samen projecten en initiatieven opzetten voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug verdienen.”