Fanplein in Sinterklaassfeer

29 november 2019

Begin jouw bezoek aan Stadion Galgenwaard met een rondgang over het Fanplein!

Noem het gerust de supportersvariant op de warming-up: het Fanplein van FC Utrecht. Het verrijst zondag weer op het plein voor de Cityside en daar is die dag, in aanloop naar de Eredivisiethuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, weer van alles te doen. Het plein is geopend van 13.00 tot 14.25 uur en is in Sinterklaassfeer. Rood-witte Pieten hebben hun komst naar het plein al aangekondigd!

Drie attracties worden deze keer door official supplier Broekiesverhuur opgetuigd. Zo staat er een Sinterklaasspringkussen, kunnen sportievelingen zich uitleven op Stropdas Schieten Deluxe en worden er drie pannaveldjes opgebouwd. Wie speel jij zondag door de benen?!

Het Fanplein is ook de plek waar de Supportersdebuut Tent staat. Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht – RKC Waalwijk jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut.

Naast dat alles staat er een foodtruck, is de caravan van de Fanshop van de partij en kun je op het Fanplein genieten van muziek en gezelligheid.