Directors Lounge-leden op bezoek bij DHL

11 november 2019

Rondleiding en lunch bij indrukwekkend nieuw sorteercentrum in Zaltbommel.

DHL opende in oktober het grootste en groenste sorteercentrum van de Benelux. Twintig leden van de Directors Lounge van FC Utrecht Business brachten afgelopen donderdag een bezoek aan het indrukwekkende gebouw in Zaltbommel. 'Bijzonder om het hele proces eens met eigen ogen te kunnen zien.'

Logistiek Partner
Sinds vorig seizoen is DHL Logistiek Partner van FC Utrecht. Niet alleen worden alle verzendingen van FC Utrecht (zoals de pakketten vanuit de Fanshop) verzorgd door DHL, ook heeft het bedrijf exposure rondom thuiswedstrijden én seats in de Directors Lounge van Stadion Galgenwaard. ‘Wij zijn erg blij met het partnership met FC Utrecht’, aldus Martijn Kleij, Vice President Marketing & Retail bij DHL. ‘De opening van ons nieuwe sorteercentrum was een mooie aanleiding om de andere leden van de Directors Lounge uit te nodigen in Zaltbommel en een kijkje achter de schermen te verzorgen. De onderlinge band met de leden is bijzonder hecht en het is natuurlijk interessant om ook buiten wedstrijddagen van FC Utrecht om elkaar én elkaars bedrijven te zien.

Vijftien voetbalvelden
Joost Broerse, Commercieel Directeur van FC Utrecht, overhandigde bij het welkomstwoord een ingelijst shirt aan Martijn Kleij, als dank voor de organisatie van het bedrijfsbezoek. Vervolgens was het woord aan de project- en terminalmanagers van DHL die de aanwezigen enthousiast vertelden over het pakketsorteerproces. Uiteraard volgde daarna een rondleiding door het gebouw dat in totaal liefst vijftien voetbalvelden beslaat en waar bijna 300 medewerkers dagelijks werkzaam zijn. Martin Meijer, Partner Audit bij Directors Lounge lid Baker Tilly: ‘Bijzonder om het hele proces eens met eigen ogen te kunnen zien. Je staat er niet bij stil welke weg een pakketje aflegt als je het online bestelt en het een dag later thuis in ontvangst neemt!’

FC Utrecht dankt Martijn Kleij en Caithlyn Prins van DHL voor de goede organisatie!

Directors Lounge
De Directors Lounge is één van de Thema-Skyboxen in Stadion Galgenwaard, bedrijven zijn hier op C-level vertegenwoordigd. Bij thuiswedstrijden van FC Utrecht wisselen leden elkaar af als Wedstrijdpartner, waarbij ze een bedrijfspresentatie geven of een interessante spreker regelen. Bij alle Business Club Events van FC Utrecht zijn de leden welkom en daarnaast worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd en één keer per seizoen bezoekt de Directors Lounge gezamenlijk een uitwedstrijd.

Meer informatie over de Directors Lounge kunt u krijgen via Tommie van Alphen, Salesmanager bij FC Utrecht Business. Hij is te bereiken op 06-22392855 of t.vanalphen@fcutrecht.nl.