Björn Kuipers leidt FC Utrecht - AZ

19 november 2019

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende wedstrijden in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiekraker tussen FC Utrecht en AZ staat zaterdag onder leiding van Björn Kuipers. De leidsman krijgt in Stadion Galgenwaard assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, zoals de KNVB die zojuist (dinsdag) bekendmaakte.

Zaterdag in Utrecht is Jannick van der Laan van de partij als vierde official. De videoscheidsrechter is Pol van Boekel en zijn assistent daarbij is Joost van Zuilen.

Een dag eerder, vrijdag dus, staan Jong FC Utrecht en Jong AZ al tegenover elkaar op Sportcomplex Zoudenbalch. Die pot wordt geleid door Sam Dröge en daar zijn Bas Persoon en Alwin Steeg de assistent-scheidsrechters van dienst. Thomas Hardeman is de vierde official.

Maandag, als Jong FC Utrecht afreist naar Nijmegen voor het uitduel met NEC, treft het Marc Nagtegaal als scheidsrechter. Terry Hoekstra en Thomas Krijt zijn in Gelderland dan de assistent-arbiters en Michael Eijgelsheim is de vierde official.