Adam Maher verkozen tot Junior Tiger Speler van de maand Oktober

07 november 2019

De ene Adam verrast de andere!

Adam Maher is afgelopen week verkozen tot Eredivisie-speler van de Maand. De middenvelder van FC Utrecht was op basis van statistieken de best presterende speler in oktober. De 26-jarige Maher is niet enkel verkozen tot Eredivisie-speler van de maand oktober, maar is ook door de meerderheid van de Junior Tigers verkozen tot Junior Tigers Speler van de Maand oktober!

Tiger Adam Elouardiji (8 jaar) was vandaag (woensdag) samen met zijn moeder, broertje en zusje afgereisd vanuit de Utrechtse wijk Overvecht voor de overhandiging van de award aan zijn voorbeeld op Sportcomplex Zoudenbalch. Deze overhandiging was tevens een unieke, want Tiger & Tigergirl hebben sinds deze maand een speciale Junior Tigers-schaal voor de winnaar! Zo kunnen de spelers van FC Utrecht aan iedereen laten zien dat zij de beste speler van de maand waren volgens de kidsclubleden van FC Utrecht.

Adam, naamgenoot van de middenvelder van FC Utrecht, had enkele vragen voorbereid die hij aan Maher wilde stellen. Zelf speelt Adam in de aanval bij De Dreef in de O9-2 en scoort hij ieder weekend veel goals. Hij is echter wel benieuwd wat de mooiste goal is die Maher heeft gemaakt in het shirt van FC Utrecht. De middenvelder van FC Utrecht hoefde hier niet heel lang over na te denken. Dat was zijn goal in de thuiswedstrijd tegen PSV. Maher schoot de bal van ongeveer 20 meter in de bovenhoek. Mede door deze goal won FC Utrecht van PSV! Adam gaf aan dat hij samen met zijn broer en zusje stonden te juichen in de woonkamer toen Maher deze goal scoorde.

Daarnaast was Adam benieuwd hoe Maher bij FC Utrecht is gekomen. Maher gaf aan dat de huidige trainer/coach van FC Utrecht, John van den Brom, vorig seizoen zijn trainer was bij AZ. Toen de oefenmeester bekend maakte dat hij naar FC Utrecht ging vroeg hij aan de middenvelder of hij mee ging naar Utrecht. Dit vond Maher een enorme eer. Hij heeft het nu onwijs naar zijn zin bij de club in de Domstad!

Als laatste wilde Adam weten wat het lievelingseten is van zijn held. De middenvelder van FC Utrecht eet het liefste pasta’s, omdat in pasta’s veel koolhydraten zitten. Volgens Maher is het belangrijk om op je voeding te letten om zo de beste prestaties te leveren op het veld.

Adam en Adam gingen samen op de foto met de Junior Tigers-schaal die de middenvelder van FC Utrecht heeft verdiend! Daarnaast had Maher een verrassing voor Adam: een FC Utrecht-shirt! De middenvelder van FC Utrecht zette natuurlijk gelijk zijn handtekening op het shirt.

Wil jij ook kans maken op en unieke meet-and-greet met jouw favoriete FC Utrecht-speler? Stem dan op de Junior Tigers Speler van de Maand-award!