Zonovergoten FC Utrecht Golfdag

14 mei 2019

Bijna 100 golfers op ‘Golfbaan de Kroonprins’ in Vianen.

Na enkele jaren afwezigheid op de eventkalender van FC Utrecht Business was hij dit jaar weer terug: de FC Utrecht Golfdag. Bijna 100 fanatieke golfers uit de FC Utrecht Business Club waren gisteren (maandag) aanwezig op Golfbaan de Kroonprins in Vianen.

‘Perfect georganiseerde dag’
Commercieel Directeur Joost Broerse opende ’s ochtends de golfdag bij het clubhuis van de baan in Vianen. Meer dan 80 golfers stonden vervolgens te popelen om de zonovergoten baan te betreden en in flights van vier personen te strijden om de felbegeerde beker. Een klein groepje beginners nam fanatiek deel aan een golfclinic om de kneepjes van het golfvak te leren. ‘Mooi dat FC Utrecht Businses de golfdag weer terug heeft gebracht op de eventkalender. Het was een perfect georganiseerde dag, waarbij er veel interactie was tussen de aanwezige Business Club leden. Het stralende weer maakte het helemaal af!’, aldus Maurice Paulusma van Tele2 Nederland.

Sponsoren
Verschillende leden van FC Utrecht Business maakten gebruik van de mogelijkheid om een hole te sponsoren. Hiervoor danken wij Stulz B.V., TRÔNE Seating, Tele2 Nederland, Projob Workwear, Henri & Herman, Porsche Centrum Leusden, BHG, W3 Wijnen en Napoleon Grills.

Napoleon Grills, BHG en W3 Wijnen zorgden voor een heerlijk hapje en drankje tussen het golfen door. Ook Tele2 Nederland en Henri & Herman sloegen de handen ineen: Bij het slaan van een hole-in-one gaven zij een Opel Adam weg. Ondanks verwoede pogingen werd deze prachtige prijs niet gewonnen.

Fanatieke spelers
Na hun middagtraining sloten ook enkele spelers van FC Utrecht aan bij de golfdag. Mark van der Maarel, Sean Klaiber, Sander van de Streek en Nick Marsman sloten ieder aan bij een flight en speelden fanatiek mee.

Aan het einde van de middag druppelden de deelnemende flights één voor één binnen. Op het terras van Golfbaan de Kroonprins werd de dag onder het genot van een hapje en een drankje nabesproken, terwijl iedereen reikhalzend uitkeek naar de prijsuitreiking. Uiteindelijk ging het team van Horeca Vleescentrum Maarssen, onder leiding van Business Club lid Frank Borst er met de eerste prijs vandoor.

Alle deelnemers genoten van de afsluitende BBQ en met een stralend zonnetje en muziek van Danny Temming kwam een geslaagde FC Utrecht Golfdag tot zijn einde.