Vitesse-uit: de kaartverkoopinformatie

21 mei 2019

Lees hier alles over de kaartverkoop voor de wedstrijd van dinsdag!

In de return van de finale van de play-offs om Europees voetbal speelt FC Utrecht dinsdag een uitwedstrijd tegen Vitesse. De kaartverkoop voor die wedstrijd gaat woensdagmorgen om 10.00 uur van start voor Gouden Seizoenkaarthouders en begint woensdagavond om 18.00 uur voor Uitkaarthouders en Seizoenkaarthouders. Er zijn zowel auto- als buscombikaarten beschikbaar voor de partij die dinsdag in GelreDome om 20.45 uur begint.

Update, woensdag 15.31 uur: alle beschikbare autocombikaarten zijn over de toonbank gegaan. Er zijn alleen nog buscombikaarten verkrijgbaar!

Tickets voor de autocombi zijn verkrijgbaar á 12 euro. Let op: het aantal beschikbare parkeerkaarten is beperkt. Bestel per auto slechts één parkeerkaart en probeer te carpoolen.

Kaarten voor de buscombireis kosten 27,25 euro per stuk. Instappen in de bussen kan dinsdag vanaf 18.30 uur. De bussen vertrekken om 19.00 uur.

Kaarten zijn zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot en met maandag 23.59 uur verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Met het oog op het duel met de Arnhemmers is de FC Utrecht Fanshop ook op maandag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, naast de gebruikelijke openingstijden.