Onder werkelijk prachtige omstandigheden werd er afgetrapt tegen NAC Breda op het hoofdveld. Eerder daarvoor had op hetzelfde veld Feyenoord o19 het goede voorbeeld laten zien.

Het was genieten voor de ouders, staf en de spelers. Laatstgenoemden lieten in de eerste helft prachtig spel zien. Lat (Milan), paal (Adam)en keeper (Elvic, Jesse, Nazjir) stonden in de weg, maar bij rust was het toch 0-3, wat zelfs een magere afspiegeling was van het aantal kansen. Doelpuntenmakers: Nazjir, Jesse en Davids. Luka had zijn goede spel nog kunnen bekronen door een afstandsschot wat lager te mikken. Helaas ging zijn inzet net over. Goeie pot, Luka!

Na rust een trager tempo met zelfs een tegengoal vlak na rust uit een vrije trap. Het deerde de ploeg niet en de o14 nam het heft in handen waardoor het spel zich volledig afspeelde op de helft van de Bredanaars. Na een aantal onterecht afgekeurde goals en wat kansen en goals later bracht een 2-5 eindstand. Een hoger tempo volhouden en opbrengen had meer goals opgeleverd. Laat dat de les van vandaag zijn.

Dinsdag wacht om 18.00 uur de oefenwedstrijd tegen vv Woudenberg o15-1 om vervolgens zaterdag aanstaande een eventuele titel in de wacht te slepen. Er dient afgerekend te worden met PSV dat op bezoek komt. Om 12.00 uur wordt er afgetrapt op sportcomplex Zoudenbalch. U bent van harte welkom.