Onnodige nederlaag FC Utrecht O15

04 mei 2019

De hoofden nog in de wolken na het fantastische resultaat van vorige week in Frankrijk. De thuisclub straft het hardhandig af. Ruststand 3-0. Na de rust is de FC wel bij de les en komt nog terug tot 3-2.

FC Utrecht O15 komt door eigen toedoen te laat op stoom. De overwinningsroes van het toernooi in Frankrijk zat nog in de benen. De spelers gingen vol zelfvertrouwen het veld in en wilde alles met een stapje minder oplossen. Baltempo lag te laag, beweging zonder bal was er niet en FC Utrecht had moeite om de bal naar de juiste kleur te krijgen.
Tot halverwege 2e helft speelde FC Utrecht een kansloze partij en stond 3-0 achter. De laatste 20 min kwam er besef dat er een tandje bij moest, en dit lukte aardig. Er was meer druk op de bal, de ballen werden nu wel op het middenveld veroverd, en ook nog naar de juiste kleur gespeeld. Helaas gebeurde dit te laat en liep Feyenoord opgelucht met een 3-2 overwinning van het veld. Een onnodige nederlaag.