Jong FC Utrecht treft Zeister Elftal bij DOSC

14 mei 2019

Beloftenploeg van FC Utrecht vanavond (dinsdag) weer in actie.

Het beloftenteam van FC Utrecht speelt vanavond (dinsdag) een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Zeister Elftal. Het duel met het combinatieteam wordt gespeeld bij DOSC in Den Dolder en begint om 19.30 uur. De entree is gratis.

Jong FC Utrecht sloot het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie af met een sterke reeks wedstrijden en deed de rode lantaarn over aan Helmond Sport, met dank aan een winnende treffer van Mitchell van Rooijen in de blessuretijd van de laatste match van de jaargang. Afgelopen week speelde het team van trainer/coach Robin Pronk een vriendschappelijke match tegen de Utrechtse Derdeklasser UVV. Die pot wonnen de talenten van de FC met 0-9.

Weerzien met Zeister Elftal
En vanavond staat dus een pot tegen het Zeister Elftal op de rol. Beide ploegen stonden in de voorbereiding van het seizoen 2017/2018 ook al tegenover elkaar en toen won het beloftenteam uit Utrecht met 6-0 van de equipe uit Zeist. De selectie van het Zeister Elftal bestaat deze keer uit: Robin Akkemann en Menno Kroon (SV Austerlitz), Kevin de Haas, Max Jansen en Fabian Polman (DOSC), Dennis Koudijs, Robin Eerkens en Danny ter Hoeve (FZO), Robert van der Harten (Jonathan), Vince Griët, Toni Tewes (Patria), Sven van Dompzelaar, Thijmen Sterkenburg en Nordin Boutchakourt (SV Zeist), Bart de Greeff en Lhasse Hercules (Saestum) en gastspeler Rodney van Klooster van FC Delta Sports’95.

Aftrap om 19.30 uur, live op YouTube
De vriendschappelijke wedstrijd Zeister Elftal - Jong FC Utrecht begint vanavond (dinsdag) om 19.30 uur en de entree bij DOSC aan de Arntszlaan in Den Dolder is gratis. Niet van de partij? Je kunt de wedstrijd ook live bekijken via het YouTube-kanaal van FC Utrecht!