Heracles Almelo-thuis: de kaartverkoopinformatie

15 mei 2019

Lees hier alles over de kaartverkoop voor de wedstrijd van dinsdag.

In de return van de halve finale van de play-offs om Europees voetbal speelt FC Utrecht dinsdag een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Tickets voor die partij zijn vanaf nu verkrijgbaar. Kaarten voor de Bunnikside en Cityside kosten 15 euro per stuk, kaarten voor de Noordtribune en Zuidtribune scoor je á 20 euro. De wedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo begint dinsdag in Stadion Galgenwaard om 18.30 uur.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben met hun pasje gratis entree tot de wedstrijd én ontvangen via e-mail uiterlijk vrijdag een vrijkaart voor een introducé. Seizoenkaarthouders hebben met hun pasje eveneens gratis entree tot de wedstrijd.

Tickets voor de belangrijke pot tegen de Almeloërs zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop, die speciaal vanwege de play-offs ook maandag is geopend. De winkel is dus op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei, zaterdag 18 mei, maandag 20 mei en dinsdag 21 mei open van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn kaarten vanaf 16.30 uur bovendien te koop bij de stadionkassa’s op het voorplein van Stadion Galgenwaard.