FC Utrecht trekt in voorbereiding provincie in

08 mei 2019

Eerste training op zondag 23 juni, eerste oefenduel op vrijdag 28 juni.

FC Utrecht trekt in de eerste fase van de voorbereiding op het voetbalseizoen 2019/2020 de provincie in. De ploeg, dan onder leiding van trainer/coach John van den Brom, start op zondag 23 juni met de trainingen en speelt op vrijdag 28 juni de eerste oefenmatch van de jaargang.

De eerste training, op zondag 23 juni dus, wordt gehouden op Sportcomplex Zoudenbalch. Het aanvangstijdstip zal op een later moment bekend gemaakt worden.

De eerste oefenpartij van het seizoen, die op vrijdag 28 juni, begint om 19.00 uur bij vv Amsvorde in Amersfoort. Daar, in de stad waar oefenmeester Van den Brom is geboren, speelt FC Utrecht die dag een vriendschappelijke partij tegen Regioteam Amersfoort. Die selectie, bestaand uit spelers die wonen en werken in Amersfoort, bood vorig jaar AZ nog prima partij (3-0 voor de Alkmaarse profs).

Op zaterdag 29 juni komt FC Utrecht opnieuw in actie. Die dag gaat de FC op bezoek bij stadsgenoot USV Elinkwijk. In Zuilen gaat de bal die dag om 16.30 uur rollen.

De derde vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen 2019/2020 is ook vastgelegd. FC Utrecht kruist op woensdag 3 juli de degens met MSV’19. In het in de provincie Utrecht gelegen Montfoort wordt die dag om 19.00 uur afgetrapt.