Tickets voor ADO Den Haag-uit verkrijgbaar

20 maart 2019

Auto- en buscombikaarten beschikbaar voor de awayday in het Cars Jeans Stadion.

Er zijn voor supporters van FC Utrecht auto- en buscombikaarten verkrijgbaar voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Wie een Gouden Seizoenkaart heeft, kan vanaf nu een ticket aanschaffen voor het duel dat op zaterdag 6 april om 18.30 uur begint in het Cars Jeans Stadion. Vanaf zaterdag 23 maart kunnen ook Uitkaarthouders een entreebewijs aanschaffen voor het Eredivisieduel met de Hagenaars.

Een autocombikaartje voor ADO Den Haag-uit kost 12 euro. Het omwisselen van de kaarten is op de wedstrijddag op de parkeerplaats bij het gastenvak, tussen 17.00 en 18.30 uur. Let op: bestel per auto maximaal 1 parkeerkaart!

Een buscombiticket voor de partij tegen ADO Den Haag kost 28 euro. Op de wedstrijddag vertrekken de bussen vanuit het voorplein van Stadion Galgenwaard om 16.30 uur. Er kan vanaf 16.00 uur worden ingestapt.

De kaartverkoop voor VVV-uit loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met maandag 1 april, 23.59 uur. Tickets zijn ONLINE verkrijgbaar en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is gevestigd naast de hoofdentree en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.