Speler van de Maand Februari: Sander van de Streek

05 maart 2019

Middenvelder valt in de prijzen.

Junior Tiger Marvin Strijker (9 jaar) mocht afgelopen week op Trainingscomplex Zoudenbalch de Junior Tigers Speler van de Maand-award overhandigen aan Sander van de Streek. Door zijn goal tegen PSV en zijn goede prestaties in de maand februari kreeg Van de Streek de meeste stemmen van de Junior Tigers.

Marvin zat in de kantine van Trainingscomplex Zoudenbalch te wachten op de middenvelder van FC Utrecht. Voor deze toffe meet-and-greet had Marvin thuis enkele vragen voorbereid die hij aan Sander van de Streek mocht stellen. Als eerste wilde Marvin weten hoelang Sander al bij FC Utrecht speelt. Sander vertelde dat dit zijn tweede seizoen was in de Domstad en dat hij net iets meer dan 1,5 jaar voetbalt bij FC Utrecht. Dit doet hij met ontzettend veel plezier!

Zelf voetbalt Marvin in de jeugd bij V.V. Jonathan in de JO-10 3 en zijn grote droom is om net zoals Sander bij FC Utrecht te voetballen. Zijn laatste vraag was dan ook of hij een keer mee mocht trainen met de mannen van hoofdtrainer Dick Advocaat. Sander zou het erg gezellig vinden als Marvin een keer mee zou trainen, maar gaf aan dat vele Junior Tigers de wens van Marvin delen. Wie weet komt deze droom uit tijdens een Open Training of een andere Junior Tigers-activiteit.

Marvin had voor zijn komst naar Trainingscomplex Zoudenbalch een FC Utrecht goodiebag gekregen van Sander van de Streek. Hierin zat een FC Utrecht-shirt met het rugnummer van de aanvallende middenvelder: 22. Uiteraard had Sander een zwarte stift bij zich om het shirt te signeren. Na een geslaagde middag ging Marvin met een glimlach op zijn gezicht naar huis!