Puntendeling voor FC Utrecht O14

30 maart 2019

Het sterke seizoen van O14 kan ook een mindere wedstrijd opleveren. Zeker voor rust een onherkenbare thuisploeg. Een 1-1 rust- en eindstand. De volgende wedstrijd weer een topper. Onze jongens zinnen op revanche.

Onder prachtige weersomstandigheden werd er afgetrapt tegen Feyenoord.

Na drie Rotterdamse nederlagen was Feyenoord gebrand om minimaal 1 en liever 3 punten af te snoepen van de tot dan toe ongenaakbare Utrechters.

De eerste helft was te weinig qua niveau van Utrecht-kant. Traag druk zetten, matige opbouw en weinig initiatiefrijk spel was te zien. Feyenoord kwam terecht op een 1-0 voorsprong, maar vergat Nazjir Held kort te dekken bij een corner waardoor de rust werd bereikt met een 1-1 ruststand.

De tweede helft was beter qua inzet, strijd en passie wat deze ploeg kenmerkt. De eindstand bleef dan ook 1-1 nadat beide teams nog grote kansen lieten liggen op een zege. De 1-1 was dan ook terecht gezien het spel van beide kanten.

Zaterdag tegen AZ zal er uit een ander vaatje getapt worden door de onder 14. Daar kunnen de toeschouwers zeker van zijn.