Kaartverkoop VVV-uit van start

20 maart 2019

Auto- en buscombitickets gefaseerd in de verkoop.

De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd VVV-Venlo - FC Utrecht is voor supporters van de FC uit de Domstad van start gegaan. Vanaf vandaag (woensdag) kunnen Gouden Seizoenkaarthouders een ticket kopen voor de match die op woensdag 3 april om 18.30 uur begint in Venlo, en vanaf zaterdag is er ook kaartverkoop aan Uitkaarthouders van FC Utrecht.

Een autocombiticket voor het uitduel met VVV-Venlo kost 12 euro. Op de wedstrijddag is het omwisselen van de autocombikaarten op de parkeerplaats bij het bezoekersvak van Covebo Stadion De Koel tussen 17.30 en 18.30 uur.

Buscombikaarten zijn รก 32 euro verkrijgbaar. Op de wedstrijddag kan er vanaf 15.15 uur worden ingestapt in de supportersbussen, op het voorplein van Stadion Galgenwaard. De bussen vertrekken die dag om 15.45 uur.

De kaartverkoop voor VVV-uit loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met maandag 1 april, 23.59 uur. Tickets zijn ONLINE verkrijgbaar en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is gevestigd naast de hoofdentree en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.