Geslaagd Avondje NAC voor FC Utrecht Business Voetbalteam

19 maart 2019

Gastvrij ontvangst in Breda voor voetballers van FC Utrecht Business Club.

Waar het FC Utrecht van Dick Advocaat eenvoudig met 0-4 won van NAC Breda, wist het Business Club Team van de FC zaterdag geen punten mee terug te brengen uit Breda. Ondanks een 2-1 nederlaag beleefden de leden van FC Utrecht Business een mooie dag.

Beide Business Club teams gingen met de spelersbus van NAC Breda naar het jeugdcomplex om daar de degens met elkaar te kruisen. De selectie van FC Utrecht voor dit duel bestond uit 17 spelers: voetballers van het eerste uur en enkele debutanten. Jurriaan Taat, één van de debutanten, over het het Business Club Voetbal: "Met Stern Auto zijn wij sinds de winterstop lid van FC Utrecht Business. Dankzij het Business Club Voetbal heb ik op een laagdrempelige manier in één klap met vele andere leden uit het zakelijk netwerk kennis kunnen maken."

Nipte nederlaag
De twee teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd op het kunstgrasveld in Breda. Bij rust keken de Domstedelingen, spelend in shirts gesponsord door HVC Maarssen, aan tegen een 2-0 achterstand, maar al vrij snel na de thee maakte Olaf van der Peijl (Only for Men) na een mooie aanval de 2-1. Ondanks een aantal grote kansen werd er niet meer gescoord. Tommie van Alphen (FC Utrecht Business) was met een bekeken lobje het dichtst bij de gelijkmaker, maar de scheidsrechter besliste helaas dat de bal de doellijn niet gepasseerd was.

‘Avondje NAC’
Met de spelersbus werd vervolgens koers gezet naar het Rat Verlegh Stadion voor het ‘Avondje NAC’. In de Businessruimte, de Cordial, werd een maaltijd genuttigd, alvorens vanaf de hoofdtribune de FC werd aangemoedigd. Het team van Dick Advocaat wist eenvoudig met 0-4 te winnen van hekkensluiter NAC Breda, iets dat de voetballers van het Business Club Team wellicht heeft kunnen inspireren voor het volgende duel.

Inschrijven: FC Utrecht – Vitesse
De volgende wedstrijd van het FC Utrecht Business Club team kan in de agenda worden gezet. Op zondag 14 april is Vitesse de tegenstander op Sportcomplex Zoudenbalch. Inschrijven voor deze wedstrijd kan vanaf nu op www.fcutrecht.nl/bscvoetbal