FC Utrecht begon scherp aan de wedstrijd met na twee minuten gelijk twee goede kansen. Helaas resulteerde dit niet tot doelpunten. Na dit goede begin werd het spel van FC Utrecht slordig en zochten we steeds meer de lange bal. Toch kwamen wij in de 12e minuut op voorsprong door een goede aanval vanaf rechts, en Storm Streng die achter het standbeen afronde (assist Aurelio Oehlers). In de 2e helft kwam FC Utrecht te zwak uit de kleedkamer, dit resulteerde in de 1-1. Direct vanaf de aftrap (één minuut later) ging Aurelio Oehlers door op een diepte pas en scoorde de 2-1. FC Utrecht kreeg in de tweede helft meer grip op het middenveld en dat was de sleutel tegen een naïef FC Twente dat met veel te veel spelers voor de bal speelden. De 3-1 en 4-1 volgden (2x Aurelio). Na de 4-1 gingen we wisselen en kwamen we niet meer in de problemen. Alle spelers vulden hun taken uitstekend in. In minuut 55 scoorde Storm Streng de 5-1, na goed doorlopen in de diepte van Aurelio Oehlers.

De twee internationals wist op een positieve manier hun stempel op de wedstrijd te drukken.