Op het prachtige sportpark de Eendracht in Nijmegen speelde de onder 14 een zeer goede wedstrijd. De eerste helft kenmerkte zich door goed positiespel op een hoog tempo met veel positiewisselingen in combinatie met snelle en agressieve balveroveringen. Doordat de gastheren aanvallend weinig tegen de Utrechters konden inbrengen speelde de wedstrijd zich af op de helft van de Nijmegenaren. Helaas voor de bezoekers waren de kansen wat schaars en was het wachten op het ineenstorten van de Nijmeegse muur.

Na de rust werden de gastheren vermoeider en werden de kleine ruimten van de eerste helft groter. Dit betekende een aantal grote kansen waarvan Nazjir Held er twee benutte en zodoende het verschil kon maken. Aan de andere kant had keeper Kay, net als zijn collega Sidney in de eerste helft, weinig te doen en hielden zij de heilige nul op het scorebord.
Een derde goal werd Rayyan Koubini onthouden door het houtwerk. Zijn schitterende uithaal belande op de kruising. Een terecht applaus viel hem wel ten deel.