Danny Hazebroek van partij bij opening eDome Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

05 maart 2019

Altijd al eens willen gamen op een bioscoopscherm? Grijp je kans op zaterdag 16 maart, want dan lanceert Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een eigen eDome! Na een duel tussen FC Utrecht’s Pro Gamer Danny Hazebroek en FC Roelie ga jíj de strijd met hen aan tijdens een potje Beat The Pro (FIFA). Na afloop kijk je de LIVE wedstrijd van NAC Breda - FC Utrecht op groot scherm. Een zaterdagavond om nooit meer te vergeten!

Met de opening van de eDome breidt Kinepolis haar entertainmentpakket officieel uit. Susan Iping, marketingmanager van Kinepolis, is trots: “Het bieden van de ultieme beleving staat bij ons hoog in het vaandel. Dat gaat verder dan het draaien van reguliere filmcontent in de beste kwaliteit beeld en geluid. De Kinepolis eDome en het partnership met FC Utrecht eSports zijn een perfect voorbeeld van hoe we inspelen op het bieden van een impactvolle ervaring voor onze bezoekers.”

Jongeren bereiken
Ook Martijn Standaart, Head of Partnerships - Merchandise & eCommerce bij FC Utrecht, is verheugd over de samenwerking. “Met Kinepolis als partner van FC Utrecht eSports kunnen we het verschil maken in de regio Utrecht. De club is ervan overtuigd dat het jongeren steviger aan zich kan binden door actief te zijn in de dynamische eSports-wereld. Voor 16 maart moedigen we eSports-liefhebbers dan ook van harte aan om FIFA 19 te komen spelen op het grote scherm en met het indrukwekkende beeld en geluid waar Kinepolis bekend om staat."

Kaarten officiële opening
Beleef op zaterdag 16 maart eSports op het grote scherm vanuit de heerlijke bioscoopstoelen van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De deuren openen om 18:00 uur en kaarten koop je voor slechts 10 euro via www.kinepolis.nl/fcutrecht.

Praktische info
Wat:
Lancering eDome Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: zaterdag 16 maart 2019
Aanvangstijd(en): Inloop: 18:00 uur. Start lancering eDome: 18:15 uur
Speelduur: 210 min
Ticketprijs: 10 euro
Te beleven in: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Meer info: www.kinepolis.nl/fcutrecht