Brilstand bij FC Utrecht O15

23 maart 2019

Voor het rustsignaal kon O15 alles nog bijbenen. Na rust verliep de wedstrijd duidelijk in het voor de gasten. Gelukkig stond het verdedigend wel goed bij de thuisclub.

FC Utrecht O15 mag de handen dicht knijpen na de wedstrijd tegen Ajax O15, 0-0. De eerste helft ging redelijk gelijk op met over en weer kansjes. FC Utrecht verzuimde om de 1-0 op het scorebord te zetten na een aantal goede aanvallen.


De tweede helft speelde FC Utrecht zeer slordig op tactisch gebied en kreeg daardoor de klasse van Ajax te zien. Er was veel te weinig druk op het middenveld. De verdedigers (met als uitblinker Max de Ligt) die allen sterk speelden waren gelukkig attent en meedogenloos in de duels. Ze wisten veel mogelijkheden van Ajax te neutraliseren. Als dit niet helemaal lukte was daar the man of the match Sep van de Heijden, die het doel uitstekend schoon hield.

Helaas ontvingen wij vanuit het ziekenhuis dat heb scheenbeen van jeugd international Ivar Jenner is gebroken. Wij wensen Ivar heel veel sterkte in zijn herstel.