Tijd voor een Utrechts onderonsje!

29 juni 2019

FC Utrecht vanmiddag (zaterdag) in actie tegen stadsgenoot USV Elinkwijk.

Het is zaterdag, het is wedstrijddag! Daags nadat FC Utrecht met 6-1 won van Amersfoorts Elftal bij vv Amsvorde, komt de ploeg van trainer/coach John van den Brom in actie tegen USV Elinkwijk. Aan het Theo Thijssenplein wordt vanmiddag (zaterdag) om 16.30 uur afgetrapt.

FC Utrecht’s eerste doelpunt van het seizoen werd gisteravond in Amersfoort gescoord door Leon Guwara. Ook Urby Emanuelson, Mitchell van Rooijen, Issah Abass, Sean Klaiber en Patrick Joosten waren namens de FC uit de Domstad trefzeker tijdens de eerste vriendschappelijke partij van de jaargang.

Jubileumwedstrijd
De wedstrijd USV Elinkwijk – FC Utrecht geldt als de jubileumwedstrijd van de blauw-witten. USV Elinkwijk werd opgericht op 20 juni 1919 en bestaat dus sinds iets meer dan een week 100 jaar.

Junioren spelen voorwedstrijd
Begint de match tussen de eerste elftallen van USV Elinkwijk en FC Utrecht om 16.30 uur, een stuk eerder al gaat de bal rollen op Sportpark Elinkwijk. Om 14.00 uur begint daar immers al een voorwedstrijd, waarin de Onder 15-teams van USV Elinkwijk en FC Utrecht het tegen elkaar opnemen.

Tickets aan de kassa’s
Kaarten voor USV Elinkwijk – FC Utrecht zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van Sportpark Elinkwijk. Het sportpark is goed te bereiken te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Kom je op deze zomerse dag met de auto naar de Utrechtse derby, parkeer dan op het parkeerterrein aan de Burgemeester Norbuislaan ter hoogte van huisnummer 572. Daar vind je parkeerplaatsen op loopafstand van het sportpark. Ben je niet van de partij? FC Utrecht doet live verslag van de wedstrijd via Twitter en publiceert een samenvatting van het Utrechtse onderonsje op YouTube.