T-Mobile vervangt Tele2 op shirts FC Utrecht

14 juni 2019

Met ingang van het seizoen 2019-2020 wordt op de shirts van FC Utrecht Tele2 vervangen door T-Mobile. Afgelopen januari fuseerden de telecomproviders tot één bedrijf en is de keuze gemaakt om vanaf het nieuwe seizoen het merk T-Mobile te voeren bij de club uit de Domstad. Tele2 is al sinds het seizoen 2015-2016 verbonden aan de FC als Official Partner én rugsponsor.

Naast het logo achterop het shirt worden ook alle andere uitingen van Tele2 in Stadion Galgenwaard vervangen door T-Mobile. “De samenwerking tussen Tele2 en FC Utrecht is bijzonder. Toen ik hier voor het eerst langskwam om kennis te maken, was ik meteen onder de indruk wat Tele2 en FC Utrecht hier in korte tijd hebben neergezet. Het is een gelaagde partnership waar business opportunities, zakelijke- en consumentenactivaties en zelfs MVO-activiteiten in verweven zitten. Ik ben er trots op dat Tele2 nu onderdeel uitmaakt van T-Mobile en dat wij de samenwerking met FC Utrecht als sponsor en connectiviteitspartner voortzetten. De keuze om Tele2 bij FC Utrecht te vervangen voor T-Mobile komt voort uit de behoefte om T-Mobile Ondernemen nadrukkelijk als merk te positioneren. Niet alleen bij FC Utrecht, maar voor heel zakelijk Nederland”, aldus Léon Toet, Chief Commercial Officer Business bij T-Mobile Nederland.

 

Joost Broerse, Commercieel Directeur van FC Utrecht: "Al vier seizoenen werken wij met veel plezier samen met Tele2. Gedurende het partnership hebben we fantastische activaties kunnen doen richting zowel de zakelijke markt alsook richting supporters van onze club, zoals bijvoorbeeld Eindbaas en Superfan . We kijken er naar uit om komend seizoen samen met het mooie merk T-Mobile onze samenwerking te continueren."