OldStars wanen zich profs tijdens DOM Toernooi

03 juni 2019

Respect, gezelligheid en sportiviteit voeren de boventoon op Sportcomplex Zoudenbalch tijdens groot Walking Football-toernooi.

Natuurlijk ging het er tijdens de wedstrijden fanatiek aan toe. Maar het was niet winnen waar het om draaide, afgelopen week donderdag op Sportcomplex Zoudenbalch. Tijdens het DOM Toernooi, een groot Walking Football-toernooi, voerden respect en gezelligheid de boventoon. En waanden de deelnemende OldStars zich voor even echte profs.

Prachtige velden, een sfeervolle aankleding, een natje en een droogje. De OldStars-teams van de clubs PSV, vv Kamerik, NAC Breda, IJFC, JSV, DOVO, SV Houten, FC Driebergen, Faja Lobi KDS, Feyenoord, OSM, ADO Den Haag, COV Desto, Heracles Almelo en natuurlijk gastheer FC Utrecht kregen een ware profbehandeling aan de Koningsweg in Utrecht. Daar ging de bal, na mooie welkomstwoorden van grootaandeelhouder Frans van Seumeren van FC Utrecht en Commercieel Directeur Joost Broerse, rollen. Er werd fanatiek gestreden om de punten, zo zagen ook de scheidsrechters van SVDU.

Verbroedering troef was het tussen de zestien deelnemende OldStars-teams, die in totaal uit 175 spelers bestonden. Een fotoreportage van het DOM Toernooi: