Honderden toeschouwers bij eerste training

23 juni 2019

FC Utrecht’s vlaggenschip onder grote publieke belangstelling begonnen aan seizoen 2019/2020.

Honderden supporters van FC Utrecht waren vandaag (zondag) van de partij bij de eerste training van de FC uit de Domstad van het seizoen 2019/2020. Terwijl het zonnestralen regende, maakten de spelers en stafleden in de nieuwe Nike-outfits direct na het middaguur voor de eerste keer dit seizoen hun opwachting op een van de trainingsvelden van Sportcomplex Zoudenbalch.

De spelers en stafleden, onder wie de nieuwe trainer/coach John van den Brom, werden door een heuse erehaag verwelkomd en zagen het publiek vervolgens rijen dik langs het veld staan. De voetballers droegen tijdens deze eerste training het nieuwe Nike-thuistenue van FC Utrecht. Na afloop van de gedane trainingsarbeid maakten de trainers en voetballers, onder wie de nieuwelingen Adam Maher en Justin Lonwijk, uiteraard alle tijd om met de supporters een praatje te maken, op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

FC Utrecht speelt komende week twee vriendschappelijke wedstrijden. Vrijdag is bij vv Amsvorde het Amersfoorts Elftal de tegenstander, terwijl zaterdag in Zuilen wordt gevoetbald tegen USV Elinkwijk.

Een foto-impressie van de eerste training van FC Utrecht van het seizoen 2019/2020: