FC Utrecht lanceert nieuwe collectie van Nike

15 juni 2019

Thuistenue, trainingscollectie en casual collectie nu verkrijgbaar.

Het lange wachten is over: FC Utrecht lanceert het Wedstrijdtenue Thuis 19/20 van Nike. Naast het tenue wordt ook een groot deel van de trainingscollectie en de casuallijn gepresenteerd.

WEDSTRIJDTENUE

Dit is hem: het officiĆ«le thuistenue van FC Utrecht voor het seizoen 2019/2020! De aankomende seizoenen zal de selectie in tenues van Nike aantreden. Wil jij net als je favoriete FC Utrecht-speler schitteren in het nieuwe tenue? Bestel dan nu het gehele thuistenue, inclusief rode broek en sokken, en trap het nieuwe seizoen in stijl af.

Als een van de eerste clubs in de Eredivisie kun je bij FC Utrecht ook de vrouwelijke variant van het thuistenue aanschaffen. Dit tenue beschikt over een getailleerde pasvorm en is verkrijgbaar in verschillende maten.

BEKIJK WEDSTRIJDTENUE

TRAINING

Met het nieuwe FC Utrecht-trainingscollectie kan niemand meer om je heen! De felle kleuren van de bovenkleding worden gecombineerd met broeken in antraciet. Wil je liever iets neutraals? Kies dan voor het zwart-witte trainingspak. Mixen en matchen is uiteraard ook mogelijk!

BEKIJK DE TRAININGSCOLLECTIE

CASUAL

Ontspannen doe je in stijl met de nieuwe casuallijn. Je ziet er niet alleen goed uit, maar de kleding zit ook nog eens als gegoten. De kleding is verkrijgbaar in meerdere kleuren en multifunctioneel te gebruiken: zowel om in te sporten als om in Stadion Galgenwaard de wedstrijden van FC Utrecht te bekijken.

BEKIJK DE CASUALLIJN

De nieuwe collectie is vanaf nu verkrijgbaar op www.fcutrecht.nl/webshop, in de FC Utrecht Fanshop en de Nike Store in Hoog Catharijne.