FC Utrecht in actie in Amersfoort

28 juni 2019

Ploeg van trainer/coach John van den Brom treft vanavond (vrijdag) bij vv Amsvorde tegen een selectie van spelers die wonen en werken in Amersfoort.

Voor het eerst dit seizoen: het is wedstrijddag! FC Utrecht speelt vanavond (vrijdag) bij vv Amsvorde een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Amersfoorts Elftal. Het duel met het team dat bestaat uit spelers die wonen en werken in Amersfoort begint bij vv Amsvorde om 19.00 uur.

Afgelopen zondag startte FC Utrecht onder leiding van de Amersfoortse oefenmeester John van den Brom aan de voorbereiding. Honderden supporters kwamen af op de eerste training onder leiding van Van den Brom. Bekijk HIER een verslag van die training, inclusief quotes van Van den Brom en aanwinst Adam Maher.

Weerzien met oude bekenden
Het treffen met het Amersfoorts Elftal is de eerste vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen 2019/2020 van FC Utrecht. Onderdeel van de Amersfoortse gelegenheidsselectie zijn onder anderen voormalig jeugdspelers van FC Utrecht Jerry Geurtsen, Sten Vreekamp en Menno Heus. De Amersfoortse amateurploeg staat onder leiding van Peter Visee. Je leest HIER de volledige selectie van FC Utrecht’s tegenstander.

Gastheer: vv Amsvorde
De wedstrijd Amersfoorts Elftal - FC Utrecht wordt gespeeld op Sportpark Nimmerdor bij vv Amsvorde. Tickets zijn in de voorverkoop ONLINE verkrijgbaar, en vanavond natuurlijk ook bij de kassa’s van het sportpark aan de Leusderweg. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Live verslag via Twitter
Niet van de partij vanavond in Amersfoort? FC Utrecht doet van het duel met het Amersfoorts Elftal live verslag via Twitter. Bovendien wordt er een samenvatting gemaakt van de partij, die wordt gepubliceerd op het YouTube-account van FC Utrecht.