Dromen (komen uit) in Stadion Galgenwaard

03 juni 2019

Honderd Junior Tigers-leden genieten van activiteit ‘Slapen op de Middenstip’.

Zo’n honderd kids die lid zijn van FC Utrecht’s Junior Tigers kwam een droom uit, eind vorige week: slapen op de middenstip van Stadion Galgenwaard!

Op vrijdagmiddag werden alle deelnemers door mascottes Tiger en Tigergirl welkom geheten en konden de kids samen met de terreinknechten van FC Utrecht hun tentje opzetten op het veld. Het veld stond, naast de tentjes, vol met verschillende voetbalactiviteiten, zodat geen enkele Junior Tiger zich hoefde te vervelen. Mede door het lekkere weer was niet alleen voor de Junior Tigers, maar ook alle ouders en begeleiders genieten.

Na een patatje en een snack in het spelershome van FC Utrecht was het tijd voor het avondprogramma. Zo konden de Junior Tigers kiezen om een voetbalwedstrijd op het veld te spelen tegen de ouders/begeleiders, te gamen met eSporter Christiaan van der Mark in de eRoom of dansen en swingen tijdens het Tigerfeestje in het spelershome.

Rond 22.00 uur was het programma afgelopen en was het tijd voor iedereen om zijn of haar tentje op te zoeken. Niet voordat iedereen zich natuurlijk had klaargemaakt om naar bed te gaan in de kleedkamer van FC Utrecht! Wie kan nou nog meer zeggen dat hij of zij zijn tanden heeft gepoetst op het stoeltje van Mark van der Maarel of Willem Janssen?!

De volgende ochtend stond er in het spelershome van FC Utrecht een ontbijt klaar voor alle campinggasten. Dit ontbijt was mogelijk gemaakt door Albert Heijn Utrecht. Met een gezond begin van de dag kon iedereen zijn tentje weer afbouwen en huiswaarts gaan. Natuurlijk werden er nog wel even foto’s op het veld gemaakt zodat niemand dit unieke slaapfeestje zou vergeten!