Vrije verkoop voor eerste Europa League-duel

06 juli 2019

Kaarten voor wedstrijd van donderdag 25 juli vanaf nu verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop.

Er is vrije kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd die FC Utrecht dit seizoen speelt in de Europa League. Tickets voor het duel van donderdag 25 juli, wanneer de Utrechters in Stadion Galgenwaard spelen tegen de winnaar van een onderonsje tussen het Noord-Macedonische Akademija Pandev en het Bosnische HSK Zrinjski Mostar, zijn vanaf nu verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop.

Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree op donderdag 25 juli, de dag waarop de bal in Stadion Galgenwaard om 18.30 uur gaat rollen.

Seizoenkaarthouders hebben tot en met vrijdag 12 juli de gelegenheid om hun eigen stoel terug te kopen. Dat kan HIER. Vanaf zaterdag 13 juli gaan alle niet-verkochte stoeltjes in de losse verkoop.

Seizoenparkeerkaarten zijn geldig voor deze Europa League-thuiswedstrijd. Losse parkeerkaarten zijn, zolang de voorraad strekt uiteraard, á 15 euro te koop.

Kaarten voor de Bunnikside en Cityside zijn verkrijgbaar á 10 euro en tickets voor de Noordtribune en Zuidtribune kosten 15 euro per stuk. Uiteraard zijn op die tarieven ook de reguliere kortingen voor jeugd en 65-plussers van toepassing.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. De winkel van FC Utrecht is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 17.00 uur open.

Bij aankoop van een ticket voor het duel van 25 juli, of met je Gouden Seizoenkaart, krijg je in de FC Utrecht Fanshop 30 procent korting op de UUUUUropa-sjaal!