Utrechtse artiesten in actie tijdens Open Dag

15 juli 2019

Optredens van onder anderen Danny Temming en Rik Hoogland.

Diverse Utrechtse artiesten treden op tijdens de Open Dag van FC Utrecht. Aanstaande zaterdag brengen op het voorplein van Stadion Galgenwaard onder anderen Danny Temming, Martin van Doorn en Rik Hoogland hun nummers ten gehore.

Temming is een rasechte Utrechtse volkszanger, die hits scoorde met platen als ‘Kom dan maar naar ’t café’ en ‘Ik wist niet dat je kwaad werd’.

Geboren en getogen Utrechter Martin van Doorn maakte onder meer indruk met ‘Dat is mijn Utrecht’ en werd in 2005 verkozen tot Artiest van het Jaar.

Rik Hoogland is al jaren één van de meest bekende zangers uit Utrecht. ‘Al moet ik kruipen’ kan menigeen meezingen, en wat te denken van platen als ‘Utereg me Kluppie’ (samen met Danny Temming) en ‘Een doodgewone Utregter’.

Naast de optredens van de volkszangers is tijdens de Open Dag ook DJ Jims van de partij. De discjockey is bekend als huis-dj van het supportershome en is een echte FC Utrecht-supporter.

De Open Dag van FC Utrecht begint op zaterdag 20 juli om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is op het voorplein van Stadion Galgenwaard die dag volop vertier voor jong en oud en uiteraard is de entree gratis.