Tickets ADO Den Haag-uit gefaseerd in verkoop

15 juli 2019

Kaartverkoop voor eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen in twee stappen van start.

De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd ADO Den Haag – FC Utrecht is voor Gouden Seizoenkaarthouders inmiddels van start gegaan, en begint woensdag (17 juli) ook voor Uitkaarthouders. Er zijn auto- en buskaarten verkrijgbaar voor het treffen van zondag 4 augustus in het Cars Jeans Stadion.

Autocombikaarten kosten 12 euro per stuk. Let op: bestel maximaal 1 parkeerkaart per auto en probeer daar waar mogelijk te carpoolen. Er is immers maar een beperkt aantal parkeerkaarten beschikbaar. Op de wedstrijddag is het omwisselen van de kaarten bij het uitvak, tussen 15.15 en 16.45 uur. Wie een parkeerkaart heeft besteld, krijgt op vrijdag 2 augustus de definitieve parkeerkaart met routebeschrijving via e-mail.
UPDATE: Alle beschikbare parkeerkaarten zijn inmiddels vergeven. Je kunt nog altijd een autokaart bestellen, zolang je kunt meerijden met iemand die reeds in het bezit is van zo’n parkeerkaart.

Een buscombiticket voor het duel met de Hagenaars kost 29 euro. De bussen vertrekken op zondag 4 augustus vanuit het voorplein van Stadion Galgenwaard om 14.45 uur. Instappen kan vanaf 14.15 uur.

De kaartverkoop voor ADO Den Haag – FC Utrecht loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met donderdag 1 augustus, 23.59 uur. Tickets zijn ONLINE verkrijgbaar en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd in Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.