RTL7 zendt Europa League-duel live uit

29 juli 2019

Wedstrijd HŠK Zrinjski Mostar - FC Utrecht donderdag rechtstreeks te zien op televisie.

De allesbeslissende return van de tweede voorronde van de Europa League tussen HŠK Zrinjski Mostar en FC Utrecht wordt donderdag live uitgezonden door RTL 7. De zender brengt vanaf 18.30 uur een voorbeschouwing op de match in Bosnië en Herzegovina op de buis en zendt daarnaast in de rust een analyse uit én schotelt de tv-kijker na het laatste fluitsignaal een nabeschouwing voor.

Afgelopen donderdag stond FC Utrecht in Stadion Galgenwaard al tegenover HŠK Zrinjski Mostar. De Utrechters hadden het overwicht en kregen de meeste kansen, maar konden de Bosniërs niet verschalken (1-1).

“We zijn er bijzonder blij mee dat we na een intensieve periode van onderhandelingen met diverse partijen tot een akkoord zijn gekomen met RTL 7, inzake het live op de buis brengen van de voor ons bijzonder belangrijke Europa League-wedstrijd tegen HŠK Zrinjski Mostar”, zegt Directeur Commercie Joost Broerse van FC Utrecht. “Natuurlijk hebben we ontzettend veel respect voor de supporters die de ploeg in Bosnië en Herzegovina komen aanmoedigen, maar we vinden het ook erg fijn dat de thuisblijvers dankzij deze deal met RTL 7 de wedstrijd ook kunnen zien.”