Oproep: Houd donderdag rekening met de hitte

23 juli 2019

FC Utrecht stelt, rondom Europa League-wedstrijd in Stadion Galgenwaard tegen HŠK Zrinjski Mostar, een hitteplan in werking. Neem de aanbevelingen even door.

Vanwege de verwachte hitte aanstaande donderdag, stelt FC Utrecht die dag rondom het Europa League-duel met HŠK Zrinjski Mostar een hitteplan in werking. De club roept supporters op rekening te houden met de hitte en neemt diverse maatregelen.

In Stadion Galgenwaard worden donderdag drinkbekertjes verstrekt, waarmee bezoekers water kunnen halen in alle sanitaire ruimtes van het stadion. Het cateringassortiment wordt ingericht op het warme weer. Zo zijn er donderdag onder meer ook waterijsjes beschikbaar.

Hoewel er plaatsgebonden kaartverkoop plaatsvindt voor de wedstrijd van donderdag, is het toeschouwers toegestaan een plekje in de schaduw op te zoeken indien dat beschikbaar is. Supporters wordt bovendien zeer aangeraden matig te zijn met de consumptie van alcoholische dranken, luchtige kleding te dragen en zich goed in te smeren. Er is extra EHBO-personeel aanwezig. Wie tijdens de wedstrijd vanwege de hitte het stadion wil verlaten, is dat toegestaan.

Tickets voor de Europa League-wedstrijd FC Utrecht – HŠK Zrinjski Mostar zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop, en zijn op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur bovendien te koop bij de stadionkassa’s.