Loting: Mogelijke opponenten uit Slovenië en Zweden

22 juli 2019

FC Utrecht weet wie het in Europa League kan treffen als het HŠK Zrinjski Mostar verslaat.

Rekent FC Utrecht in de tweede voorronde van de Europa League af met HŠK Zrinjski Mostar, dan krijgt het in de derde voorronde van dat toernooi te maken met het Sloveense NK Domzale of het Zweedse Malmö FF. Dat is de uitkomst van de loting, die vanmiddag (maandag) in het Zwitserse Nyon werd verricht.

Net zoals dat geldt voor FC Utrecht, komen NK Domzale en Malmö FF deze en volgende week in actie in de tweede voorronde van de Europa League.

Bereikt FC Utrecht de derde voorronde, dan speelt FC Utrecht op donderdag 8 augustus een uitwedstrijd en op donderdag 15 augustus een thuiswedstrijd.

In de tweede voorronde van de Europa League komt FC Utrecht uit tegen HŠK Zrinjski Mostar. Donderdag nemen de Utrechters het in Stadion Galgenwaard op tegen de Bosniërs en op donderdag 1 augustus is de return. Tickets voor het treffen van donderdag zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Ook voor het duel in Bosnië en Herzegovina is de kaartverkoop in volle gang. Meer informatie daarover is HIER te vinden.