Genieten tussen de buien door

20 juli 2019

Zo’n tienduizend FC Utrecht-supporters van de partij bij jaarlijkse Open Dag van FC Utrecht.

Tussen de buien door genoten vandaag (zaterdag) zo’n tienduizend supporters van FC Utrecht tijdens de Open Dag van de Utrechtse Eredivisionist. In en rondom Stadion Galgenwaard was er volop vertier voor jong en oud. Het jaarlijkse hoogtepunt voor velen was de presentatie van de stafleden en spelers.

De Open Dag begon vanmiddag nog regenachtig. Maar nadat de buien wegtrokken en de zon ging schijnen boven de Domstad, wisten de belangstellenden toch in grote getalen de weg naar het Herculesplein te vinden. Op het voorplein stonden tientallen stands en spectaculaire attracties, was in kraampjes en foodtrucks volop lekkers verkrijgbaar en brachten de Utrechtse artiesten Rik Hoogland, Martin van Doorn en Danny Temming hun nummers ten gehore.

Halverwege de dag, toen de zon inmiddels de strijd van de regen- en onweerswolken had gewonnen, zagen duizenden toeschouwers in Stadion Galgenwaard hoe Korneel Evers, René van den Berg en Gert Kruys de spelers en stafleden van achtereenvolgens Jong FC Utrecht en FC Utrecht naar voren riepen.

Een sfeerimpressie van de Open Dag van FC Utrecht, editie 2019: